Melkoinen kausi on takana meidän golfkentällä!  Aikainen kevät tarjosi mahdollisuuden kauden aloitukseen jo huhtikuulla, ja ennätyksien rajoja kolkuteltiin pelattujen kierrosten määrässä. Päivässä golfariksi -kurssien kautta lajin pariin löysi yli 100 uutta golfaria joista suuri osa suoritti green cardin, liittyi seuramme jäseniksi, ja jatkoi uutta harrastusta läpi kesän! Kilpailukauden aloitusta jouduttiin vähän viivyttämään, mutta onneksi sekä perinteinen viikkokisa että monet muut tapahtumat päästiin silti järjestämään. Kohokohtina mm. ainutlaatuinen Hymy Open ja Golfliiton junnukisat. Viime vuodesta poiketen upeat golfkelit jatkuivat  lokakuulle saakka, ja hyvä tuuri säiden suhteen osui vielä kauden päätöskisaankin, jossa 20  neljän pelaajan joukkuetta tavoitteli viimeisiä joulukinkkuja.Vähän haikein mielin siis todettiin, että palataan näissä merkeissä sitten taas keväällä. Kentän talvehtimisen kannalta “lepokausi” on kuitenkin myös tärkeä, jotta nurmella on edellytykset hyvään kasvuun myös keväällä.
Minulle tämä kausi on ollut erittäin opettavainen ja mielenkiintoinen. Välillä on ollut kiirettäkin, mutta melko epävarman kevään jälkeen se on tuntunut kuitenkin lähinnä etuoikeutetulta. Olen tosi kiitollinen kaikesta tuesta ja uudesta mitä olen saanut oppia ja kokea työssäni teidän kanssanne. Monin mittarein onnistunut kausi on tulosta yhteistyöstä, vilpittömästä ilosta ja innostuksesta yhdessä tekemiseen, hyvästä fiiliksestä ja sen jakamisesta, josta erityiskiitos  klubitalon enkeleille. Nyt on aika vetää vähän henkeä,  ja suunnata ajatukset sitten aktiivisesti kohti tulevaa vuotta, mitä kaikkea uutta onkaan edessä!

Päivitämme kuulumisia talven mittaan sekä tänne kotisivuille että Facebookiin, joten pysykäähän kuulolla!
Sekä minun, että caddiemasterin puhelin ja sähköposti tavoittaa myös talvikaudella, ja vaikka klubitalo on suljettu, onnistuu lahjakorttien tai Proshopin tuotteiden hankkiminen joulu- ym. lahjoiksi helposti kun vaan otatte yhteyttä ja sovitaan tarkemmin!

Suuri kiitos teille kaikille jotka olitte mukana kaudella  2020, nähdään taas keväällä!

Pauliina

Kenttämme ja seuramme sai huomiota uudessa Golf-lehdessä!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)