Huh, hellettä! Mutta ei lämmin luita riko, sanotaan, ja pallotkin lentävät lämpimässä ilmassa pidemmälle. Kotiin ei siis kannata jäädä helteitä pitelemään. Rohkeasti vain kentälle ja vaikka 9 reikää pelaamaan, mikäli 18 väylää tuntuu liian raskaalta.

Viikkoisäntänä toimii tällä viikolla tilitoimisto Rantalainen. Rantalainen Yhtiöt on palvellut Etelä-Suomen yrityksiä jo yli 40 vuotta. Perheyrityksen kolmas sukupolvi astui yrityksen johtoon 2012. Rantalainen Yhtiöt on inhimillinen, ihmiskasvoinen perheyritys, joka tarjoaa kattavat nykyaikaiset taloushallinnon palvelut niin pienimmille kuin suurillekin yrityksille. Sähköisyys mahdollistaa reaaliaikaisempaa ajasta ja paikasta riippumatonta palvelua ja Rantalaisen henkilökunnalla on aina hallussaan alan tuorein tietotaito. Yritys on Suomen kolmanneksi suurin tilitoimisto ja suurimmista ainoa aito perheyritys. Myös Ypäjä Golf Oy käyttää Rantalaista tilitoimistona, niin kirjanpidon kuin palkanlaskennan puolella. Yhteyshenkilöidemme Rantalaisella ovat Kimmo Joensuu sekä Eveliina Kannisto. Mikäli kirjanpitoasiat askarruttavat oman yrityksesi kohdalla ja haluaisit keskustella aiheesta enemmän tai pyytää vaikka tarjouspyynnön taloushallintopalveluista, niin vinkkaapa asiasta joko meille tai suoraan Rantalaisen edustajille, niin hoidamme asiaa eteenpäin.

Rantalainen tarjoaa tämän viikon parhaille Watrec Tour -pelaajille palkinnoksi lahjakortteja käytettäviksi kaikkiin klubin palveluihin. Tutummin sanottuna, saldoa ladattaviksi omiin älykortteihin. Palkintosummat ovat: I palkinto 125 euroa, II palkinto 75 euroa ja III palkinto 50 euroa. Molemmista sarjoista (lyöntipeli ja pistebogey) palkitaan kolme parasta pelaajaa lahjakorttipalkinnoin.

 

Viikon ohjelma näyttää tältä:

Maanantai 16.7.
– Watrec Tour 11, 1. pelipäivä
– Alkeiskurssi alkaa klo 17-20 (kurssi täynnä)

Tiistai 17.7.
– Watrec Tour 11, 2. pelipäivä
– Alkeiskurssi jatkuu klo 17-20

Keskiviikko 18.7.
– Junnujen golfkoulut. Pienempien ryhmä klo 17.15-18.00 ja isommat klo 18.00-19.30.

Torstai 19.7.
– Rambol Finland lajiintutustuminen
– Matin treenit naisille klo 17.00-18.30. Teemana puulyönnit.
– Matin treenit miehille klo 18.30-20.00. Teemana rautalyönnit.
– Osallistumismaksu Matin koulutuksiin 10 euroa, ilmoittautumiset toimistolle etukäteen!

Perjantai 20.7.
– Casual Friday
– Matti paikalla yksityisopetuksia varten. Varaukset suoraan Matilta tai opetussivun kautta.

Lauantai 21.7.
– 30 vuotisjuhla- & osakaskilpailu. Aamupala ja ilmoittautuminen klo 9.00 alk., tervetulosanat klo 9.30, yhteislähtö klo 10.00. Kilpailun jälkeen saunomismahdollisuus ja ruokailu tallin vintillä klo 15.30.

Sunnuntai 22.7.
– Ei erikoistapahtumia

Työmaalla tänään Hanna, Pauliina, Linda ja Emma. Opetushommissa Rami. Tervetuloa pelaamaan! 🙂

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)