Hyvää huomenta, toivottavasti Juhannus on mennyt onnistuneesti suunnitelminen mukaan?
Meillä ainakin oli mukava viikonloppu, säät suosivat ja pelaajia sekä muitakin nälkäisiä ja janoisia asiakkaita riitti Klubitalolle koko viikonlopun ajan.
Viikonloppu huipentui perinteiseen Juhannus Scrambleen jossa 36 parin joukosta voittoon tyylittelivät Petri Prusila ja Jouko Urmas lyöntipeli hcp tuloksella 62. Toiselle sijalle Markku Heinonen ja Juha-Pekka Hyrsky tuloksella 63 ja kolmanneski Nokia River Golfia edustavat Totti Toveri ja Janne Verho, niin ikään tuloksella 63. Onnittelut palkituille pelaajille, palkintolahjakortit on ladattu valmiiksi Loimijoki-korteille. Kisan tulokset löytyvät tästä.

Kesäkuun viimeiselle viikolle lähdetään yhdessä pitkäaikaisen  yhteistyökumppanimme Loimi-Hämeen Jätehuollon, eli LHJ:n kanssa.

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy on 16 kunnan omistama jätehuoltoyhtiö, joka tuottaa jätelainsäädännössä kunnille määrätyt palvelutehtävät omistajakuntiensa alueella. Yrityksellä on käsittelykeskukset Forssassa ja Säkylässä.
Tämä kiertotalouden erikoisosaaja tuottaa kattavat ja monipuoliset jätehuollon palvelut niin yrityksille kuin yksityistalouksillekin.
LHJ:n nettisivuilta löytyy lisäksi paljon kiinnostavaa ja hyödyllistä tietoa jokapäiväistä elämäämme helpottamaan, käykääpä tutustumassa!
LHJ näkyy tällä viikolla mm. Ypäjä Tourilla sekä omassa kutsukilpailussaan torstaina.

Tällä viikolla monenlaista tapahtumaa onkin edellä mainittujen lisäksi melkein jokaiselle päivälle. Tiistaina pelataan Senioriliigan kotiottelu, keskiviikkona ja torstaina aloitetaan par-3 kentällä pelattavan Extra Tourin osakilpailut ja perjantaina VS Invitational Golf Maraton! Näistä lisää tulevina päivinä, pysykäähän kuulolla!

Klubitalo on avoinna tuttuun tapaan aamusta iltaan, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)