Tämän aamun kuvassa on yksi Ypäjän koordinaateista, eli keskustan liikenneympyrässä oleva tamma ja varsa -patsas. Pienessä kylässä kaikki palvelut ovat lähellä, ja ulkopaikkakuntalaisten opastaminen paikasta toiseen hoituukin usein helpoiten antamalla reittiohjeet liikenneympyrästä katsottuna. Siinä jo ihan vieressä kun sijaitsevat niin kauppa, pankki, apteekki, majatalo kuin pubikin.
Muut tarvittavat kohteet löytyvät läheltä, kun vaan lähtee ympyrästä neuvottuun suuntaan.
Ruuhka-ajat pääväylillä ajoittuvat talvella sunnuntai iltoihin, kun bingo Pertunkaaren liikuntahallissa päättyy, sekä kesäkuussa Finnderbyn lauantaihin puolen päivän tienoolla, ja mahdollisesti Musiikkiteatterin näytöspäivinä, joten nämä ennakoimalla liikkuminen Ypäjällä on sujuvaa 😉

Tänään luvassa on jo viikon toinen poutaisempi päivä, tosin aamupäivällä sadekuuroja saattaa vielä tulla, ja viime päivien sateiden jälkeen pelataan vielä märällä kentällä. Vettä kertyy erityisesti bunkkereihin, joten voi olla paikallaan kerrata bunkkerissa pelaamisen säännöt, jotka kapteenimme on päivittänyt tänne.

Huomenna pelattavaan Seuran Mestaruuskilpailuun ehtii ilmoittautua tänään vielä klo 12 saakka, joten jos et ilmoittautumista ole vielä tehnyt, tee se pikimmiten!

Perjantaiseen tapaan Ypäjän Osuuspankki tarjoaa harjoittelupallot rangella, ja myös Klubiravintola on avoinna tänään tavalliseen tapaan, klo 11-19. Tervetuloa siis treenailemaan ja myös syömään!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)