Ennusteita vähä sateisempaa vapunaaton huomenta. Ilmassa on pientä kosteutta joka ei ole lainkaan huono juttu kasvavalle nurmelle, mutta yhdistettynä raikkaaseen +3 lämpötilaan se ei selvästikään houkuttele juhlistamaan vapunaattoa golfkierroksen merkeissä. Näin ollen pidetään Klubitalo tänään suljettuna ja nähdään huomenna Vappu Scramblen merkeissä!
Jos golfkierros tänään kuitenkin kiinnostaisi niin kenttä on auki, ajanvaraus hoituu NexGolfin kautta ja maksuohjeet löytyvät tästä.

Eilen Klubitalolla järjestettiin Loimijoki Golf ry:n eli meidän yhteisen golfseuramme, kevätkokus jossa sääntömääräisten asioiden lisäksi keskustelua käytiin mm. alkavan kauden tapahtumista. Tänä vuonna seuraallamme tulee täyteen komeat 35 toimintavuotta ja sitä tullaan varmasti juhlistamaan kauden edetessä. Seuran toiminta muotoutuu pitkälti sen mukaan, millaisia toiveita saadaan jäsenistöltä, mikä olisi mielekästä tekemistä oman pelaamisen oheen? Ideoita ja ehdotuksia saa mieluusti jättää meille Kubitalolla sekä seuran hallitukselle eri viestikanavissa tai ihan nykäisemällä hihasta kentällä!
Kokouksessa tavattiin myös uusi kenttämestarimme Jussi, joka kertoi kentänhoidon kuulumisia kauden alkuun sekä vähän suunnitelmia alkavaan kauteen.

Kilpailukausi käynnistyy huomenna Vappu Scramblella  klo 10 ja ajankohtaiset terveiset kilpailutoimikunnan Petriltä voit lukea tästä. Samoin käynnistyy myös Klubiravintolan burgerikausi joten tervetuloa silloin!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)