Hyvää huomenta ja aurinkoa tiistai päivään!

Ypäjä Tour on edennyt jo puoleen väliin, tänään pelataan jo 8. osakilpailua. Yhteistyökumppanimme Loimi-Hämeen Jätehuolto on mukana paitsi viikon osakilpailussa, myös monessa muussa.
Yhteistyö näkyy esimerkiksi vasta remontoidulla rangella. Oletteko tienneet, että lyöntitasanteiden päälysteinä olevat laatoitukset on valmistettu kierrätetystä Scanwas -keinokiviaineksesta?
Kierrätetty keinokiviaines syntyy jätteenpolton sivutuotteena ja on toimiva vaihtoehto luonnon materiaaleille, ja sen käyttö säästää  raaka-aineita ja varmistaa niiden riittävyyden myös tulevaisuudessa.
Scanwas-keinokiviainesta voidaan hyödyntää hiekan ja soran sijasta esimerkiksi infrarakentamisessa ja betoniteollisuuden tuotteissa. Kuulostaa, ja näyttää hyvältä vai mitä?

Tänään Loimijoki Golfin Senioriliigajoukkue saa kotittelussa vastaansa Archipelagia Golf Clubin joukkuueen Paraisilta. Toivotamme mukavaa pelipäivää ja toki myös menestystä kilpailuun!

Huomenna keskiviikkona käynnistyy kilpailukausi myös par-3 kentällä uuden Extra Tourin merkeissä. Osallistuminen onnistuu helposti varaamalla peliajan kentälle yhdessä kaverin kanssa kentän aukioloaikojen puitteissa keskiviikkona tai torstaina. Ilmoittautuminen ja 2€ kisamaksun suorittamien caddiemasterille ennen kierrosta, tuloskortti mukaan ja pelaamaan!

Klubitalo on avoinna aamusta iltaan, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)