Nyt saavat Klubitalon kukkasetkin vettä, nimittäin kauan odoteltiin vesisadetta ja tänään sitä tulee! Jos vesileikit eivät kuitenkaan houkuttele, niin ei hätää, sillä iltapäivällä kelin pitäisi näillä näkymin selkeytyä. Lämmintä on luvattu sateesta huolimatta koko päivälle, joten ei pitäisi ainakaan tulla kylmä.

Juhannussunnuntaina pelataan legendaarinen juhannusscramble, johon on hyvä päättää keskikesän juhla. Ilmoittautumisaikaa on huomiseen perjantaihin klo 12 saakka, joten nappaa pelikaveri tai juhannusheila mukaan ja ilmoittautukaa NexGolfin kautta tai suoraan caddiemasterille.

Juhannusaattona klubitalo siirtyy juhannuksen viettoon jo klo 17. Lauantaina ja sunnuntaina klubitalo on auki normaalisti klo 8-20 ja keittiössä parila lämpenee klo. 11-19 nälkäisille. Juhannusherkkuna suosittelemme klubitalon ravintolastamme Metsärannan Juhannuslautasta (14e), josta löytyy Metsärannan tuotteita, paistettuja uusia pottuja sekä vihreää!

Kenttäisäntä Simon terveisissä kerrotaan kuulumisia kentältä sekä muistutetaan tärkeistä turvallisuusasioista, kun pelaajat ja kenttähenkilökunta kohtaavat kentällä.

Tervetuloa pelailemaan!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)