Huomenta golfkentältä ja nimipäiväonnittelut kaikille Pertuille!
Vuodenaikaan kuuluva, hivenen vaihtelevainen säätila jatkuu myös tänään, toivomme poutaista golfpäivää mutta emme lannistu jos kevyt sedekuuro ropsahtaa matkalle. Tänään saamme kentälle vieraita Hämeenlinnasta, tervetuloa Ypäjälle Aulangon Golfin pelaajat!

Kuten viikon alussa kerroimme, on Pertun päivät täällä Ypäjällä vuosittainen juhlan aihe ja tulevana lauantaina löytyy monenlaista tapahtumaa kylän keskustassa Ypäjän Yö -tapahtumassa.

Tähän torstai aamuun saimme terveiset golfareille Ypäjän kunnanjohtaja Tatu Ujulalalta;

Hei, ja tervetuloa Ypäjän kunnan puolesta golfaamaan Loimijoki Golfin upeille kentille. Ypäjä on tunnettu Suomen Hevospitäjänä, mutta meiltä löytyy myös paljon muuta. Golfin lisäksi meillä sijaitsee esimerkiksi ilmainen pumptrack-rata ja trampoliinipuisto.

Asumiseen tarjoamme edullisia tontteja. Erikoisuutenamme ovat hevostontit, joihin samalle tontille voit rakentaa kodin sekä itsellesi että myös hevosystävillesi. Peruspalvelumme ovat kattavat. Ypäjältä löytyy niin kauppapalvelut, pankki, apteekki kuin terveysasemakin.
Tavataan lauantaina juhlan merkeissä Pertun Päivillä. Tarjolla on monipuolinen kattaus toriohjelmaa, kauppiaita sekä tietenkin hyvää tunnelmaa. Lämpimästi tervetuloa!
Ystävällisin terveisin,
Tatu Ujula, Kunnanjohtaja

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)