Viikon alussa kirjoitimme golfin terveysvaikutuksista, joista yksi on luonnossa liikkumiseen liittyvät hyödyt. Ja kyllähän ne kiistattomia ovatkin, paitsi fysiikalle, myös mielelle. Ja koska ulkolajista on kyse, tuovat vaihtelevat säätilat oman vivahteensa lajin harrastamiseen.
Golfarit ovat toki tottuneita siihen, että pienen sateen sattuessa pelataan sateella, mutta eilisen melko tauottoman sateen aikaan ei kentälle juuri tee mieli lähteä. Nyt toivotaan, että pahin saderintama olisi tältä erää ohi, ja kenttä pääsisi kuivumaan jotta viikonloppuna pelattaisiin jo kuivemmissa olosuhteissa!
Sunnuntaina on uusilla, viime vuonna sekä nyt keväällä aloittaneilla golfareilla mahdollista lähteä pelaamaan Matin ja Ramin ohjauksessa klo 14-15:30 lähtöihin. Jos ajankohta vaan omaan kalenteriin täsmää, niin mahdollisuus kannattaa ehdottomasti käyttää, ja hyödyntää parhaat vinkit omaan pelaamiseen! Peliajat ko. lähtöihin voi varata meiltä puh.  050 590 24 70 tai caddiemaster@loimijokigolf.fi. Lisätietoa tästä.
Lisäksi sunnuntaina alkavat kilpailuihin tähtääville, tai kilpailutoiminnasta kiinnostuneille, junioreille tarkoitetut treenit Matin johdolla klo 12:00-13:30. Näitä treenejä on tarkoitus järjestää neljä kertaa kesän aikana, lisätietoa löytyy tästä.

Mukavaa, ja toivottavasti sateetonta päivää!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)