Aiemmilta kesiltä tuttu junioreiden golfkoulu järjestetään tänäkin kesänä tuttuun tapaan, koulujen loma-aikana, kymmenenä keskiviikkona, 9.6. alkaen. Mukaan ovat tervetulleita kaikki golfista kiinnostuneet juniorit, osallistujat jaetaan kahteen ryhmään niin että toisessa ovat vasta lajiin tutustuvat, ja toisessa jo lajia harrastaneet. Junnukoulu kokoontuu keskiviikkoisin klo 17-18 (aloittelevat) ja 18-19:30 (kokeneemmat), osallistua voi kertamaksulla 15€, tai kausimaksulla 80€. Junnukouluun voi ilmoittautua jo etukäteen; caddiemaster@loimijokigolf.fi, 050 590 24 70, tai paikan päällä ennen aloitusta.

Ennen varsinaisen junnujen golfkoulun aloitusta, on kaikilla kiinnoistuneilla mahdollisuus tulla tutustumaan ja kokeilemaan lajia  sunnuntaina 23.5. klo 16:00-17:30, jolloin junioritoiminnasta vastaava Rami Prusila kertoo toiminnasta, ja ohjaa sekä uusia että kokeneempia junnuja golfin harjoittelussa. Ramin ja Matin lisäksi toiminnasta tänä kesänä vastaavat junnukoulun vetäjinä Oskari Kaseva ja Teemu Jokela.

Junioreiden golfkoulussa opitaan lajin perusteita, mutta yhtä tärkeää on myös mukava yhdessä olo ja monipuolinen ulkona liikkuminen. Monien harrastusten ollessa kesäkaudella tauolla, on golf mitä parhain vaihtoehto tuomaan mukavaa tekemistä lomaviikkoihin, joten tervetuloa mukaan!

Lisäksi tänä vuonna huomioidaan myös kilpailuihin tähtäävät juniorigolfarit, joille seura tarjoaa Matin johdolla treenit 4krt kauden aikana. Alkukesän treenipäiviksi on sovittu su 30.5. klo 12:00-13:30 ja pe 18.6. klo 16:00-17:30. Näihin treeneihin toivomme osallistujien tekevän ennakkoilmoittautumisen caddiemasterille.

Tänään meidän seuran Alex Lähdemäki aloittaa kilpailukauden Lakeside Golfissa, jossa pelataan junioreiden Future Tour -osakilpailu. Torstain harjoitukset kotikentällä sujuivat hyvin, joten tsemppiä kisaan!

Tällä viikolla on puhuttu erilaisista ympäristöhuoltoon liittyvistä aiheista, ja hyvin aihe sopii myös tähän junioriteemaan. Kysehän on omista toimintamalleista, siitä miten asiat on totuttu tekemään. Viikkoisäntämme LHJ Group ottaa toiminnassaan huomioon myös ympäristökasvatuksen, jonka voisi hyvin kiteyttää vanhaan sanontaan; Minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa! Lue lisää siitä, miten kierrätykseen ja ympäristönhuoltoon liittyvistä toimista saadaan osa joka päiväisitä rutiineja; Neuvonta.

Säätiedote lupailee iltapäivään mahdollisia sadekuuroja, nähtäväksi jää osuvatko ne kentän kohdalle.. mukavaa pelipäivää joka tapauksessa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)