Kesän aikana 16 osakilpailua sisältänyt Ypäjä Tour -viikkokilpailu huipentui eilen pelattuun finaaliin. Säätila toi oman lisänsä kilpailuun tarjoten sekä poutaa että sadetta, tuulta ja tyyntä. Joka tapauksessa, tulokset ovat selvillä ja palkinnot noudettavissa Klubitalolta. Kuten tiedossa olikin, palkittiin finaalissa kolme parasta sekä Pistebogey hcp, että Lyöntipeli hcp tulosta samoin kuin osakilpailuissa, eli siten että sama pelaaja ei voi sijoittua molemmissa sarjoissa. Täten palkinnoille pelasivat seuraavat golfarit:

I palkinto: Timo Pääkkönen / LoG lp hcp, tulos 69 & Jarmo Kyyrä / LoG pb hcp, tulos 38

II palkinto: Leena Hakala / LoG lp hcp, tulos 72 &  Erkki Pekkala /  pb hcp, tulos 35

III palkinto: Olli Mäntylä / lp hcp, tulos 74 & Ari Simola / LoG pb hcp, tulos 34

Parhaasta Scratch -tuloksesta vastasi Timo Pääkkönen, tuloksella 81.
Lisäksi kilpailtiin kahdessa erikoiskilpailussa, joista sekä lähimmäs lippua että pisin draivi -kilpailut voitti Ville Piltti. Huom. poikkeavalta tiiltä pelanneet eivät osallistuneet erikoiskilpailuihin.

Onnittelut voittajille sekä kaikille palkituille! Finaalin tulokset löytyvät tästä.

Päivän päätteeksi suoritettiin myös arvonta jossa mukana olivat kaikki kauden aikana kisamaksun maksaneet pelaajat, osa useammalla, osa vain yhdellä arpalipulla. Voiton tuoneessa kuitissa nimenä oli Jukka Seppänen, onnittelut erinomaisesta arpaonnesta!

Viikon alku näyttää säätilan suhteen vähän epävakaiselta, mutta ainakin tähän mennessä poutaiselta. Varauskalenterin perusteella luvassa on melko hiljainen päivä, joten olisiko niin että golfareiden säätutka on luvannut kuitenkin sadetta?
Se jää nähtäväksi, mutta  mukavaa viikon alkua kaikille joka tapauksessa!
Klubitalo on tänään auki klo 17 saakka.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)