Huomenta!

Uusi viikko lähtee käyntiin aurinkoisissa tunnelmissa ja Watrec Tourin viimeisen osakilpailun merkeissä. Tämä 18. osakilpailu ratkaisee myös sen, ketkä viisi lunastaa kokonaispistetaulukon perusteella matkansa Espanjaan!

Viikkoisäntänä tällä viikolla on Forssan Pilvenmäki, joka palkitsee tämän viikon parhaat huikeilla palkinnoilla! Ilmoittautuminen on jo auki lauantaina 21.9. pelattavalle Pilvenmäki Golf Specialille, jossa pelataan ensin golfia ja sitten lähdetään yhdessä pelaamaan raveja! Tämä lysti kustantaa 50 € / hlö (+ gf 25 €) sisältäen golfkisan, kuljetuksen raviradalle, buffet-ruokailun sekä kimppalappuosuuden! Muistutuksena myös kaikille jäsenillemme, pääset Pilvenmäen raveihin aina veloituksetta näyttämällä älykorttiasi, jossa on Pilvenmäen tarra.

Tällä viikolla tapahtuu! Lauantaina kilpaillaan kauden ensimmäinen Makulihan Kinkku-Scramble, jossa kilpailumaksuna on 6 € (+ green fee 25 €). Sunnuntaina on the one and only Watrec Tour finaali, johon osallistumisoikeus on kokonaispistetaulukon 120 parhaalla. Kilpailun kaksi parasta (lyöntipeli- ja
pistebogeysarjan voittajat) pääsevät mukaan finaalimatkalle Espanjan Andaluciaan, joten jos nimesi löytyy kokonaispistetaulukosta niin kannattaa ehdottomasti ilmoittautua mukaan!

Tämän viikon ohjelma näyttää seuraavanlaiselta:

Maanantai 2.9.
– Watrec Tour 18

Tiistai 3.9.
– Watrec Tour 18

Keskiviikko 4.9.
– Senioriliiga LoG – AG klo 10
– Novida lajiintutustuminen klo 11:45

Torstai 5.9.
– Novida lajiintutustuminen klo 8:45

Perjantai 6.9.
– Casual Friday

Lauantai 7.9.
– Makulihan Kinkku-Scramble klo 9
– Rapugolf Invitational

Sunnuntai 8.9.
– Watrec Tour Finaali klo 9

Tänään töissä Pale, VIlma ja Hanna. Tervetuloa! 🙂

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)