Ihana auringonpaiste suosii meitä tänään jo aamusta alkaen, ja kentällämme on luvassa monenlaista tapahtumaa läpi koko päivän!
Eilen kisailtiin helteisessä säässä viikkoisäntämme  IV Pelti-Luurin Luuri Scramble, jonka komea voittopokaali matkaa tänä vuonna Petri Laakson / HIFK ja Janne Nordlingin / StLG mukaan, onnittelut tämän perinteikkään kilpailun voitosta, ja kiitokset kaikille osallistujille hienosta kilpailusta!
Tänään klo 10 starttaa yhteislähdöllä Loimaan Palloilijoiden golfkilpailu, mukana kisassa on joukko seuran nykyisiä tai entisiä aktiiveja. Kilpailijoiden lomassa kentälle mahtuu myös muita pelaajia, vapaita peliaikoja löytyy vielä iltapäivän puolella.
Eilen Päivässä golfariksi -kurssin suorittivat Forssan naisyrittäjät, tänään vuorossa Matin johdolla jo kesän 15. ryhmä uusia lajin harrastajia, toivotamme heidät lämpimästi tervetulleeksi golfin pariin!
Koska kesäisen sää näyttää jatkuvan, muistuttelemme golfin ohella myös meillä tarjolla olevista vesiliikuntamahdollisuuksista. Eli Ypäjän kunnan sup-laudat ja kanootit ovat vuokrattavissa klubitalolta helposti myös nettisivujemme kautta!
Klubiravintola palvelee nälkäisiä ja janoisia iltaan asti, keittiö on auki 19 saakka, jotn tervetuloa viihtymään terassille myös muut kuin golfarit!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)