Hyvää alkanutta viikkoa jokaiselle!

Edessä on hieno, tapahtumarikas ja jännittävä viikko! Viikko alkaa normaalisti Watrec Tourin osakilpailulla, jota sponsoroi tämän viikon isännät; Loimaan Laatuauto ja Sähköliike Hannu Rajala Oy. Molemmat isännät ovat varmasti tuttuja paikallisille pelureille ja ovat toimineet useita vuosia myös yhteistyössä Loimijoki Golfin kanssa. Molempien yritysten kotipaikka sijaitsee Loimaalla, mutta palvelu kantaa laajemmallekin. Mikäli tulee tarvetta auton hankinnalle tai sähköasiat vaativat ammattilaista, niin vahva suosituksemme on ottaa yhteys edellämainittuihin yrityksiin. Firmojen edustajat voit saada napattua hihasta myös golfkentällä; autokysymyksissä Joonas Hossi ja sähköpuolella Hannu Rajala ottavat ammattitaidolla asiasi hoitoon. Kuten asiaan kuuluu, molemmat myös tarjoavat tämän viikon parhaille WT pelaajille muhkeat palkinnot! Loimaan Laatuauto tarjoaa jälleen autoja viikoksi voittajien käyttöön, sekä lisäksi Rajala tarjoaa tuotepalkintoja viikon parhaille. Lisäksi, WT osakilpailut käyvät vähiin, joten alkaa olla viime hetket tulla napsimaan lisäpisteitä tilille! Kokonaispisteissä TOP5 viivan tuntumassa on pienet marginaalit ja istumapaikat koneessa vaihtelevat miltein viikoittain!

Sitten katsaus loppuviikkon. Loppuviikon ohjelma näyttää seuraavanlaiselta;

Maanantai 20.8

Watrec Tour 16 ensimmäinen pelipäivä

Tiistai 21.8

Watrec Tour 16 toinen pelipäivä.

Osakkaiden (jotka käyttävät omaa pelioikeuttaan) vaihtopäivä Salo Golfiin. Kierroksen hinta 20€/hlö, ajat varataan suoraan Salo Golfin caddiemasterilta.

Keskiviikko 22.8

Loimijoki Golfin junioreiden kauden päätöstreenit kello 17:30 alkaen. Ilmoittautumiset Rami Prusilalle tämän päivän aikana!

Torstai 23.8

Ilmoittautumiset Seuran Mestaruuskilpailuihin viimeistään kello 16:00 mennessä. Kisamaksu 10€/hlö/päivä. (+GF). Kisamaksu sisältää ruokailun.

Perjantai 24.8

Forssan Yhteislyseon lajiintutustuminen kello 13:30 alkaen.

Lauantai 25.8

Seuran Mestaruuskilpailut, ensimmäinen kisapäivä. Lähdöt alkaen kello 09:00

Sunnuntai 26.8

Seuran Mestaruuskilpailut, toinen kisapäivä. Lähdöt alkaen kello 09:00

 

Semmone viikko tiedossa, nähdään! Töissä Rami ja Hanna.

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)