Hyvää sunnuntaiaamua golfkentän suunnalta!
Leppoisan lämmin, muttei helteinen, pilvipoutainen sää sopii golfiin mitä parhaiten, ja vapaita peliaikojakin löytyy vielä, joten jos päivän suunta ei vielä ole selvillä, niin olisiko se ehkä golfkentälle?

Tähän aamuun meillä onkin useampi kilpailuihin liittyvä tiedotettava asia, joten siirrytään suoraan niihin.

Eilen pelattiin LoG Scramble Tourin 2. osakilpailu, mutta tuloksia joudutaan odottelemaan NexGolf -tulospalveluohjelmassa ilmenneen häiriön  vuoksi huomiseen saakka. Pahoittelemme tilannetta, ja julkaisemme tulokset heti kun se suinkin on mahdollista!

Huomenna meidän kentällä pelataan Future Tourin osakilpailu, jossa on mukana yli 120 läntisen alueen juniorigolfaria. Upeaa saada taas järjestää tämä kilpailu, ja päästä seuraamaan huippu taitavien mahdollisten tulevaisuuden tähtien peliä! Mukaan mahtuu mieluusti vielä muutama toimihenkilötehtävistä kiinnostunutkin, aiempaa kokemusta tehtäviin ei tarvita,  eikä niihin ole välttämätöntä sitoutua koko päiväksi, eli jos aihe kiinnostaa, niin ota pikaisesti yhteyttä niin kerromme lisää!
Kilpailun starttien jälkeen, alkaen  n. klo 15 kentälle pääsevät huomenna myös muut pelaajat.

Tiistaina  20.7. ohjelmassa on Ypäjä Golf Oy:n osakkaiden sekä yhteistyökumppaneidemme kilpailupäivä. Yhteislähtönä toteutettavan kilpailun jälkeen lähtöaikoja on auki n. klo 14:30 alkaen, ja muutamia lähtöjä myös kilpailijoiden välissä pitkin päivää. Ota siis yhteyttä toimistollemme, jos haluaisit tulla pelaamaan jo ennen 14:30!

Tulevalla viikolla Ypäjä Tourissa onkin siis väliviikko, ja 11. osakilpailun merkeissä jatketaan maanantaina 26.7.

Ja vielä yksi kilpailuihin liittyvä asia koskee käynnissä olevia Seuran Reikäpelimestaruuksia, eli muistutukseksi mukana oleville golfareille, peliaikaa kullekin kierrokselle on  kaksi (2) viikkoa, joten kalenterin mukaan kierrokset tulee pelata alla oleviin päivämääriin mennessä.
1. kierros viim. 25.7.
2. kierros viim. 8.8.
3. kierros viim. 22.8.
4. kierros viim. 5.9.
5. kierros viim. 19.9.

Näiden kilpailuihin liittyvien informaatioiden jälkeen toivotamme kaikille oikein mukavaa sunnuntaita, ja toivotamme teidät tervetulleeksi niin pelaamaan, kuin myös ruokailemaan tänne Loimijoki Golfiin!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)