Hyvää huomenta!

Kinkunmetsästys jatkuu taas tänään scramblen askelilla. Makulihan herkullisista juhlakinkuista on mukana kisaamassa yhteensä 56 osallistujaa, eli jaossa tänään 6 kinkkua, kolmelle parhaalle parille.

Ryder Cup 2018 on ilostuttanut varmasti monen penkkigolfarin viikonloppua. Eurooppa johtaa mittelöä Yhdysvaltoja vastaan turvallisen tuntuisesti 10-6 ennen viimeistä pelipäivää. 4,5 pistettä on kuitenkin vielä voittoon matkaa ja paljon mielenkiintoisia tapahtumia varmasti luvassa ennen kuin kannu nostetaan ilmaan. Päivän pelit alkavat klo 13.00. Näytämme lähetyksen klubin terassilla mikäli vain mahdollista.

Makulihan Kinkkukisan perässä on paljon tyhjää tilaa tulla pelaamaan, vaikka vain puolikaskin lenkki, mikäli Ryder Cupin kisastudio houkuttelee iltapäivässä. Vapaalla tyylillä siis tervetuloa pelaamaan!

Alla hieman fiilistä katsomosta paikanpäältä. Kaksikko Tommy Fleetwood ja Francesco Molinari ovat nousseet huimaan lentoon niin peleissä kuin fanien mielissäkin. 🙂

Töissä tänään Hanna ja Pale.

Muistakaa myös, että tänään on viimeinen päivä ilmoittautua Loimijoki Golf ry:n 30 vuotisjuhlagaalaan ja kauden päätöstilaisuuteen! Lue tarkemmat ohjeet täältä.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)