Meillä on tämän viikon ajan kaikki Adidaksen uutuuskengät 15 % alennuksessa ja näiden lisäksi saat vielä sukat kaupanpäälle! Osa kengistä soveltuu golfin lisäksi myös erittäin hyvin muuhunkin vapaa-aikaan. Nyt todellakin kannattaa piristää itseään uudella kenkäparilla! Kuvassa hieman esimakua naisten kenkävalikoimastamme.

Sunnuntaina päättyy ilmoittautuminen tämän kauden reikäpelimestaruuteen sekä senioreiden tasoitukselliseen reikäpeliin. Kilpailumaksu on 6 € (+ green fee, mikäli ei kausikorttia) ja se maksetaan ensimmäisen pelin yhteydessä toimistolle. Kaaviot julkaisemme maanantaina ja sen jälkeen pelit ovat valmiina alkamaan. Tervetuloa mukaan tähän jännittävään kilpailuun! 🙂

Seuraavaksi erittäin tärkeä asia, eli greenihaarukan käyttö kentällä. Greeneillä on tällä hetkellä liian paljon korjaamattomia alastulosjälkiä. Kaikkien pelaajien puolesta muistutan kaikkia petraamaan asian kanssa ja korjaamaan jälkensä. Suuri kiitos kaikille, jotka tälläkin hetkellä tunnollisesti korjaavat niin omia kuin muidenkin alastulojälkiä! Tästä pääset kurkkaamaan ohjevideon, jos on päässyt unohtumaan miten jäljet korjataan. 🙂

Sunnuntaina olisi vuorossa taas Ramin treenit klo 17-20, joissa saat neuvoja ja ohjausta pelaamiseen liittyvissä kysymyksissä! Tämä kaikille avoin harjoittelumahdollisuus ei maksa mitään ja tällöin rangepallotkin ovat vapaassa käytössä. Erillistä ilmoittautumista ei tarvitse tehdä.

Tämän päivän vietämmekin taas aurinkoisessa säässä pienen tuulen kera. Töissä tänään Pale, Pauliina, Rosa, Anna ja Vilma. Tervetuloa!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)